HírlevElEK és kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlapokon tud feliratkozni hírleveleinkre ill. leiratkozni azokról. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

Havi hírlevél

Ezen a listán havonta egyszer küldünk tájékoztatást rádiónk eseményeiről, híreiről, új műsorairól és a szerkesztőségekben ill. stúdiókban folyó munkákról. Ez a hírlevél közvetlen vásárlási ajánlatot is tartalmazhat (pl.: webboltunk hanganyagait).
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok, hogy a Magyar Katolikus Rádió fent megadott adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.


 

Napi alleluja

Ezen a listán minden hajnalban küldünk egy-egy gondolatot, amelyet könnyen magunkkal vihetünk és amelyhez lélekben többször is visszatérhetünk a nap folyamán. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Visszajelzés

Véleménye fontos számunkra. Észrevételeit várjuk az (1) 255-3333-as budapesti üzenetrögzítős telefonszámon vagy SMS-ben a (+36) 30 250-3333-as számon. Üzenetét az alábbi űrlap kitöltésével is eljuttathatja nekünk vagy írjon az ugyfelszolgalatkatradio.hu címre! Kérjük, hogy sajtóanyagokat, tájékoztatókat, meghívókat az infokatradio.hu címre küldjenek!

Ha tudja, hogy melyik munkatársunknak szánja üzenetét, akkor a
vezeteknev.keresztnevkatradio.hu címre közvetlenül is írhat.

Üzenet a rádiónak


 

Hallgatóink korábbi leveleiből itt olvashat néhányat.

 

Partnereink: