HírlevElEK és kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlapokon tud feliratkozni hírleveleinkre ill. leiratkozni azokról.

Napi alleluja

Ezen a listán minden hajnalban küldünk egy-egy gondolatot, amelyet könnyen magunkkal vihetünk és amelyhez lélekben többször is visszatérhetünk a nap folyamán. 

Havi hírlevél

Ezen a listán havonta egyszer küldünk tájékoztatást rádiónk eseményeiről, híreiről, új műsorairól és a szerkesztőségekben ill. stúdiókban folyó munkákról. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Visszajelzés

Véleménye fontos számunkra. Észrevételeit várjuk az (1) 255-3333-as budapesti üzenetrögzítős telefonszámon vagy SMS-ben a (+36) 30 250-3333-as számon. Üzenetét az alábbi űrlap kitöltésével is eljuttathatja nekünk vagy írjon az ugyfelszolgalatkatradio.hu címre! Kérjük, hogy sajtóanyagokat, tájékoztatókat, meghívókat az infokatradio.hu címre küldjenek!

Ha tudja, hogy melyik munkatársunknak szánja üzenetét, akkor a
vezeteknev.keresztnevkatradio.hu címre közvetlenül is írhat.

Üzenet a rádiónak


 

Hallgatóink korábbi leveleiből itt olvashat néhányat.

----------------------------------------------------------------------------------------

Adatkezelési tájékoztató

A Magyar Katolikus Rádió Zrt. közösségi médiaszolgáltató, mint a weboldal üzemeltetője az érdeklődő kedves  látogatókat  tájékoztatja, hogy a Rádió Hírlevelére  feliratkozók e-mail címét kizárólag a Hírlevél továbbítása céljából és bizalmasan kezeli, azt harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át. A Hírlevél reklámajánlatot, illetve promóciós célú ajánlatot is magában foglalhat.

A Hírlevélről a megjelölt linkre kattintással bármikor le lehet mondani. Ez esetben az e-mail cím törlésre kerül.

A Rádió a honlapjára látogató érdeklődők számítógépeiről olyan adatot nem rögzít, melynek alapján az érintett személy azonosítható lenne.

Rádiónk a médiaszolgáltatói tevékenységével összefüggésben e-mailben vagy postai úton küldött hallgatói levelekkel, sms-ekkel vagy telefonhívásokkal, illetve telefonüzenetekkel kapcsolatban semmi olyan adatot nem rögzít, melynek alapján az érintett azonosítható lenne.

Kérdésével forduljon Vargha Viktória kommunikációs munkatársunkhoz vagy írjon az ugyfelszolgalat kukac katradio pont hu címre.

Hirdetés

Partnereink: