Műsorváltozások a vészhelyzet miatt
2020. március 16. hétfő

  • Folyamatos hírszolgáltatás az aktualitásokról, a kialakult helyzetről: nem csak az egész órakor jelentkező hírekben, de a műsorok között is tájékoztatjuk a hallgatóinkat arról, amit mindenképpen fontos tudni. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy hiteles, megbízható hírforrásból tájékoztassunk.
  • Tekintettel arra, hogy az oktatás távoktatás formájában folyik mától, a Katolikus Rádió segítséget kíván nyújtani a hittanoktatás zavartalan lebonyolításában. Ennek érdekében olyan műsorszámokat illesztünk a műsorrendünkbe, amelyek ezt a célt szolgálják. A Nyelvédesanyánk című műsorunk helyén Élet a hitben – hit az életben címmel sugárzunk sorozatot. Adásidő: vasárnap 16:04, ismétlés: szombaton 21:30. A műsorok itt utólag is meghallgathatók.
  • A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kénytelen volt számos fontos rendezvényt elhalasztani az elmúlt napokban. Ezek egy részét a Katolikus Rádió befogadja annak érdekében, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kaphassanak. Az első ilyen műsor most szerdán, 18.00 órakor lesz, amikor is a NEK Titkárságának Esztergomi Beszélgetések c. sorozatának következő állomását közvetítjük a rádió stúdiójából. A közvetítést a Bonum TV adásában is nyomon követhetik.
  • Az élő műsorok készítését - ide nem értve természetesen a híreket - átmenetileg felfüggesztjük. Helyette a rádió minden műsorszámát előre rögzítjük, egyes esetekben ismétlések lesznek hallhatók.

Megértésüket köszönjük!

Partnereink: