Hangos evangélium Rádiónktól
2020. március 25. szerda

A Magyar Katolikus Rádió hallgatható formában tette elérhetővé a napi evangéliumokat az evangelium.katolikusradio.hu címen. Az evangéliumokat online lejátszva, vagy letöltés után megnyitva bárki bármikor meghallgathatja. A felvételeken Varga László atya, a Váci Székesegyház karnagya, a rádió egyházi felelőse hallható.

A gyűjteménynek köszönhetően a hallgatók dátum szerint csoportosítva lapozhatnak a meghallgatni kívánt evangéliumok között. A lista emellett az adott nap liturgiai besorolását és a hozzá kapcsolódó liturgikus színt is feltűnteti.

„A kialakult vírushelyzet miatt szerettük volna a hallgatóinknak könnyebbé tenni a hitük megélését otthoni környezetben is.” – mondta Dr. Radetzky András a rádió vezérigazgató-helyettese. „Úgy érezzük, hogy a felvételekkel közelebb hozhatjuk az embereket az evangélium szavaihoz, illetve látássérült embertársaink számára is jó szolgálatot teszünk.” – tette hozzá.

A gyűjtemény az evangelium.katolikusradio.hu címen érhető el és bármilyen internetkapcsolat létesítésére alkalmas eszközről megnyitható, így tehát számítógépről, tabletről vagy akár okostelefonról is.

Partnereink: