KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓNK ÖSSZEFOGLALÓJA
2017. február 21. kedd

2017. február 20-án, Barsi Balázs atya volt a vendégünk

 

Kedves Hallgatók!

Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek a tegnapi napon közönségtalálkozónkra a Károlyi Étterembe. Örömmel tölt el bennünket, hogy megdöntöttük az eddigi összes rekordot, mivel több, mint 140-en voltunk a Károlyi Étterem és kávéházban. DEO GRATIAS!

Mindannyian sejtjük, hogy ennek az egyik generátora Barsi Balázs atya volt, akitől a rendezvény során nagyon tartalmas és mély gondolatokat hallhattunk és aki olyan emelkedett pillanatokat okozott számunkra, hogy a teremben szinte kézzel fogaható volt a CSEND.

Balázs atyának rengeteg gondolata és mondanivalója volt számunkra, talán egyet-kettőt kiemelnénk:

  • A csend fontosabb mint bármilyen más emberi tevékenység. Mert a csend Istent fejezi ki. Bárhol keresi az ember a csendet, mindig többet keres. Jézus is csendben volt utoljára.
  • Napjainkaban kereszténynek és embernek kell lenni. A kereszténység nemcsak egy vallás. A hit által, életetek legyen új minőségű élet....
  • Mi keresztények mindent Krisztusban kell, hogy nézzünk! Krisztus nem azt mondta, hogy én vagyok a világ magyarázata, hanem azt mondja "én vagyok a világ világossága".... A dolgok értelmezését túl hamar akarjuk megkapni, ahelyett, hogy Krisztusra hagyatkoznánk...

 

Barsi Balázs atyával történt teljes beszélgetést, a 2017. március 15-i Délutáni találkozás műsorban, 17.00 órától visszahallgathatják. 

 

 

 

 

 

Partnereink: