Elindult a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Facebook-oldala
2018. július 25. szerda

 

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus már a legnagyobb közösségi oldalon is elérhető. Ha naprakész információkat szeretne az előkészületekről, és hozzászólásával, megosztásaival építője akar lenni a kongresszusnak, csatlakozzon az Iec2020 Facebook-oldalhoz.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus / iec2020 Facebook-oldalhoz hív csatlakozásra a NEK Titkárság csapata.

A kongresszusig 777 napunk maradt. A szervezési munka félidejéhez érkezett, de az oroszlánrész még csak most jön. Kapcsolódjon be Ön is: véleményével, hozzászólásával építse, segítse az előkészületeket!

* * *

Már lehet regisztrálni a Forráspont ifjúsági eucharisztikus napra. A Forráspont találkozási lehetőség Jézussal, aki velünk maradt az Oltáriszentségben. A NEK Titkárság egy ifjúsági eucharisztikus napra hív minden 15 és 30 év közötti fiatalt szeptember 15-én a budapesti MOM Sportközpontba.

Az esemény házigazdája Fábry Kornél, a NEK főtitkára és Jákfalvy Kata, a Bonum Televízió műsorvezetője lesz.

A program 14 órakor, regisztrációval kezdődik. 15 órától zenés dicsőítésbe kapcsolódhatnak be a résztvevők. 15.30 és 17 óra között pódiumbeszélgetés és tanúságtételek színesítik a programot, majd Hodász András tanítása következik. 18 órakor szentmisével ér csúcsára a nap programja, melyet Erdő Péter bíboros celebrál. 20 órától szentségimádáson vehetnek részt a fiatalok. A program 21 órakor zárul.

A nap vendégei, tanúságtevői: Gersei Csenge (Pure; bellagirlmagazin.hu), Vecsei H. Miklós színész, Hodász András (777blog.hu).

Forrás és fotó: Iec2020.hu

Magyar Kurír

Partnereink: