AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK
2018. január 19. péntek

Kozák Annamária, a Magyar Katolikus Rádió munkatársa nyerte a Média a Családért Alapítvány 2017-es közönségdíját

 

 

Kedves Hallgatók!

Büszkén jelentjük be, hogy Kozák Annamária munkatársunk nyerte a Média a Családért Alapítvány 2017-es közönségdíját. Köszönjük a sok-sok szavazatot, mellyel Annamáriát támogatták.

A Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány 2007-ben hozta létre a Média a Családért-díjat. Célja, hogy a család – örömeivel és gondjaival együtt – ugyanolyan hangsúlyos szerepet kapjon a médiában, mint a valódi életben.

Az elismerés és a hozzá kapcsolódó egyéb díjak print és online cikkeket, valamint rádió- és televízióműsorokat jutalmaznak, amelyek a fenti témát magas szakmai színvonalon jelenítik meg, és céljuk nem csupán az olvasottság, hallgatottság vagy nézettség növelése, hanem az, hogy információt, erőt, segítséget adjanak például a párválasztáshoz, az elköteleződéshez, családtervezéshez, a gyerekneveléshez, azaz a problémák megoldásához és a boldog családi élethez.

A szakmai díj odaítélésekor kiemelt szempont, hogy a cikk vagy műsor a kívánt célcsoportot meg tudta-e szólítani, illetve sikerült-e eljuttatnia ezt a fontos üzenetet olyan korosztályokhoz és rétegekhez is, amelyek a családbarát szemlélettel ritkábban találkoznak.

Annamária, a Magyar Katolikus Rádió munkatársaként az Életre-való műsorban elhangzott Apa Akadémia című összeállítása kapcsán vehette át az elismerést 2018. január 18-án este a Várkert Bazárban.

Partnereink: